Ring til os på 21 40 69 99

Om os

Naturklip er et nyt navn i forbindelse med skovservice, det kommer sig af, at ejeren af Naturklip Martin Møller i 10 år har drevet Grenknuserens Skovservice i samarbejde med en partner i et i/s samarbejde.
Den 1.1-2019 overtog Martin Møller alle aktiviteter i Grenknuserens skovservice som er hermed blev sammenlagt med Naturklip som Martin Møller har drevet sideløbende med Naturklip har primært udført Naturpleje på natura 2000 og sårbare arealer.

Derfor er Naturklip et nyt navn som skov entreprenør, men med mange års erfaring i skovdelen.
Vi beskæftiger os hoved saglig med træ til tømmer og flis og oparbejdning af denne som naturlig Bioenergi i flis delen som tit leveres som certificeret og bæredygtig, der med sporbar energi som Varmeværker efterspørger, tømmer afsættes ligeledes til savværks industri.
Vi har base i det Himmerlanske mellem Hobro & Hadsund, derfor ligger vores hoved arbejds område i den øverste halvdel af Jylland.

Flis Randers

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 21 40 69 99 eller skriv til vores e-mail martin@naturklip.dk for at høre mere om hvad vi tilbyder. Du kan også udfylde formularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.